DIS-Norge
 
  English Norsk  

Slekt og Data Sande

Slekt og Data Sande ble etablert 4. mai 2009, for at slektsforskere i Sande og omegn skal kunne møtes i sitt nærmiljø for å dele erfaring og hjelpe hverandre med slektsforskning.

Formiddagstreff holdes normalt hver mandag, i sidebygningen på prestegården i Sande (bryggerhuset, lokalene til Sande Historielag) fra kl. 13.00 - 16.00.

Vi møtes uforpliktende over en kopp kaffe, for å dele erfaring med slektsforskning. Ta gjerne med PC om du vil jobbe med egen slektsforskning. 

Slekt og Data Sande har vært aktive med registrering og fotografering av gravminner fra kirkegårdene i Sande. Dataene kan søkes opp fra basen Gravminner i Norge.

Siden mars 2010 har vi hatt en aktiv gruppe som arbeider med å transkribere kirkebøker fra vårt nærområde. Ferdig registrerte kirkebøker blir fortløpende lagt ut på Digitalarkivet. Hva vi hittil har lagt ut kan du se i pensjonatrommet til Slekt og Data Sande

De som ønsker å bidra med registrering av kirkebøker møtes på Sande bibliotek andre onsdag hver måneden fra kl. 18.30 - 21.30 (sept-mai).

Alle møter er lagt inn i Slekt og Data sin aktivitetskalender
Merk: Ingen møter i juni, juli og august. 

Historielagets lokaler ligger i Prestegårdsalleen 23 A i Sandehttp://kart.gulesider.no/m/vQZ0h

Sande bibliotek ligger i Revåveien 20 i Sande. 

Alle ønskes velkommen. 

Leder: Anne-Grethe Syvertsen: tlf: 959 23 456, e-post: agsyvertsen@gmail.com

Andre kontaktpersoner:

Formiddagstreff: Elise Marie Thorkildsen: tlf: 470 27 956, e-post: elise.marie.thorkildsen@hotmail.com

Registrering av kirkebøker og gravminner: Kjell Olaussen tlf: 902 69 129, e-post: kjello@ebnett.no