DIS-Norge
 
  English Norsk  

Slekt og Data Tønsberg

Slekt og Data Tønsberg er en lokal gruppe av Slekt og Data Vestfold som igjen er under Slekt og Data. Gruppen ble stiftet 5. september 2013.

Slekt og Data Tønsberg har alltid plass til nye medlemmer. Om du er interessert i å arbeide med slektsgransking er du velkommen til å kontakte en i styret for Slekt og Data Vestfold eller vår gruppeleder. Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang. 

Hvis du er klar til å melde deg inn nå, kan du gjøre det ved å klikke på lenken "Bli medlem" i den horisontale menyen ovenfor.

Slekt og Data Tønsberg dekker hovedsaklig de som bor i områdene Tjøme, Nøtterøy og Tønsberg, men alle som er nysgjerrig på slektsforsking er selvsagt hjertelig velkomne.

Alle våre møter er åpne for alle som er interessert i slektsforskning, både medlemmer og ikke-medlemmer. Det er altså ikke noen betingelse at en er medlem av Slekt og Data for å kunne delta på møtene våre. Følg med i kalenderen til Slekt og Data Tønsberg for å finne datoer og mer om hvert møte.

Vi har fast møtelokale og faste møtedager. Dette er normalt første torsdag måneden.  Vi møtes i andre etasje på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek (se kart under). Ta gjerne med egen PC møtene slik at du kan jobbe med ine egne data.

For å finne opplysninger om Tønsberg kommune og de kildene vi har for å finne opplysninger om slekter finnes det på Genress en rekke linker som kan føre deg til ny kunnskap om slekter i vårt område.

På Slektsforum er det et eget forum for TønsbergHer kan du selv poste dine etterlysninger, eller du kan se igjennom tidligere etterlysninger for å finne egen slekt.

En annen plass for informasjon er Gravminner. Om du vil delta på denne dugnaden, vennligst ta kontakt på e-post.

Har du slekt andre steder i fylket kan kanskje dette DISkart hjelpe deg å finne riktigt sted.

Til slutt nevner vi Slekt og Datas tjeneste SlektsforskerbasenDer kan du finne andre som forsker i samme kommuner eller på de samme gårdene som du gjør.

Kontaktpersoner for gruppen:
John Ludvigsen, tlf. 92 43 32 83, e-post

 


Tønsberg og Nøtterøy bibliotek - Foto:Willy Fredriksen