DIS-Norge
 
  English Norsk  

DIZ 2-2016

DIZ nummer 2 2016DIZ nummer 2-2016, det første bladet som er utgitt av Slekt og Data Vestfold, er nå klart til glede for alle medlemmer av Slekt og Data. 

Også denne gangen har vi mange bidragsytere som gjør at bladet har et variert og spennende innhold. 

Her kan du lese Nina Hestem Berggrens artikkel om De som hadde en annen mening, og Rune Helland minner oss om en praksis som vel forsvant så sent som 1960-tallet i sin fortelling om Dengang det var "greit å skive på bok"

Fra nå pensjonert kirkegårdskonsulent Helge Klingberg har vi fått en artikkel som minner oss på verdien av gravminner ikke bare sett som kilde for slektsforskere, men også som en viktig kulturarv som må bevares.

Redaktør Tor Gervin deler sin erfaring med å kjøpe seg litt hjelp fra slektsforskere i USA, nærmere bestemt fra Minnesota Genealogical Society. 

Vi finner et intervju med Thor Willy Hansen fra Larvik, Nina fortsetter sin serie om rariteter, og Morten Thorvaldsen forteller om en folketelling fra 1931 i Sandefjord som dukket svært uventet. 

Litt om Slekt og Data Re og litt informasjon om Landsmøtet i Bergen finner vi også. Dette er levert av Lars Jørgen Ormestad.

Bladet finner du som vanlig på nettsidene til Slekt og Data Vestfold. Bare husk å logge deg på først.