DIS-Norge
 
  English Norsk  

Fler eksamensprotokoller.

Digitaliseringsprosjektet til DIS-Vestfold går stadig framover, og listen over kilder som er skannet blir lenger for hver uke. 

Siste tilskudd til publiserte kilder er en søkbar oversikt for protokollen med uteksaminerte skipperelever ved Sandefjord Sjømannsskole perioden 1914-1926. Lisbeth Akerholt har laget et regneark med navn, fødested, fødselsdato, hovedkarakter og dato for eksamen. I denne listen kan man søke og finne de sidene i protokollen man vi se på. Lenke til bilde av hver side finner man i kolonnen Bilde

Tidligere er protokoll for perioden 1912-1917 lagt ut på samme måte.

Alle kildene legges ut ved hjelp av publiseringsverktøyet Flippingbook som gjør at det er lett å se på kildene på både pc, nettbrett og mobil. Her kan man fritt laste ned enkeltsider i PDF-format dersom man ønsker det. Slik dokumentasjon er alltid morsomt å ha med som opplysninger når man legger inn data i slektsprogrammet sitt.

De søkbare listene er forbeholdt medlemmer av DIS-Norge, og som medlem bør man logge seg på nettsidene våre slik at de får mest mulig tilgang. 

Onsdag 21. januar var det et møte for å planlegge hvilke kilder som det skal jobbes med framover, og det vil fortsatt bli mye fokus på maritime kilder og skoler, men også mange andre ting vil bli dekket framover. Vi ønsker oss også enda flere til å delta i denne dugnadsjobben. Har du lyst til å bidra så ta kontakt. Det er givende å jobbe med, og ikke minst vil du få mulighet til å lære mer om alle trinnene fra skanning til ferdig publisert kilde.

Eksamensprotokoll for Skipperelever ved Sandefjord Sjømandsskole 1914-1926
Eksamensprotokoll for Skipperelever ved
Sandefjord Sjømandsskole 1914-1926

Søkbar liste (for medlemmer)