DIS-Norge
 
  English Norsk  

Mange nye kilder og pluss

Protokol for inn- og utflyttede  personer i Sandeherad 1929-1933
Protokol for inn- og utflyttede
personer i Sandeherad 1929-1933
Sandefjord Fattigkommisjon - Hjemstavnsprotokoll 1888-1895
Sandefjord Fattigkommisjon - Hjemstavnsprotokoll 1888-1895

En lang rekke nye kilder er nå publisert. Noen av dem er merket med DIS+

De siste ukene har digitaliseringsprosjektet ferdigstilt og publisert en lang rekke nye kilder. Det gode samarbeidet med Vestfoldarkivet er en svært viktig faktor her. Ikke bare sitter de på mange av kildene som nå publiseres, men de lar oss også benytte deres store skanner noe som gjør første del av jobben mye enklere. Kvaliteten på bildene blir svært bra, og tiden man bruker på jobben blir betydelig redusert. Det letter også de neste leddene på vei til ferdig publisert kilde. 

Her ser vi et par eksempler kilder på du kan finne under Sandefjord. Her er det en god blanding av kilder som er tilgjengelig for alle, og antall kilder som er laget av og for medlemmer av DIS. En del av kildene som nå legges ut er merket med DIS+, og for å se disse må man logge seg på som medlem.

Alle kilder som dekkes av de avtalene vi har inngått med kommunene i Vestfold ligger selvsagt fritt tilgjengelig for alle. 

Steder i Vestfold som har fått lagt til nye kilder er Andebu, Larvik, Re, Sandar, Sandefjord, Sande og Tønsberg. Se også under siden for maritime kilder