DIS-Norge
 
  English Norsk  

Nye nettsider

Det er ikke bare Slekt og Data sentralt som har fått nye nettsider. Alle distriktslagsidene blir nå erstattet med nytt verktøy, mer innhold og flere muligheter til finne fram i menfden av kilder og stoff.

Disse gamle sidene for Slekt og Data Vestfold vedlikeholdes derfor ikke lenger, og vil etter hvert avpubliseres etter som innholdet kommer på plass i de nye nettsidene våre.

På de nye sidene har vi flere muligheter til å sette merkelapper på sider, kilder og artikler. Dette sammen med en ny søkemotor skal bidra til at vi lettere skal kunne finne flere relevante sider.

Det betyr at nyheter fra Vestfold legges på forsiden til Vestfold: https://slektogdata.no/nb/slekt-og-data-vestfold/artikler-fra-vestfold

Legg her merke til merkelappen som vises på nyhetene. Kilder som legges ut publiseres også som nyheter for å utnytte denne muligheten til å merke arikler som dekker samme tema.

Tilsvarende ligger aktivitetskalenderen for Vestfold og for de lokale gruppene på siden https://slektogdata.no/nb/slekt-og-data-vestfold/arrangementer-i-vestfold