DIS-Norge
 
  English Norsk  

Nye på nett fra Hof og Larvik

Hof historielag og DIS-Sande har nå fullført jobben med den eldste kirkeboken fra Hof.
Denne boken var slett ikke enkel å jobbe med. Her finnes ingen ferdige kolonner, og alt er skrevet forløpende i stedet for å legge samme type handling som dåp, vielse og så videre samlet slik vi er mest vant til. Sidsel Vagnild, Hof historielag, og Kjell Olaussen, DIS-Sande har her gjort en flott jobb med å gjøre denne gamle kilden tilgjengelig for alle. Ta en titt på den skannede utgaven av kirkeboken og se med egne øyne hvilken utfordring de har hatt.
Klikk på ikonet Søk i databasen på Digitalarkivet for å komme rett til den søkbare kilden.

119 DIS-Vestfold Hof prgj Ministerialbok (prestens), 1 bg 1704-1745 I Søk i databasen på Digitalarkivet Se mer informasjonSe mer informasjon (utskriftsvennlig)
120 DIS-Vestfold Hof prgj Ministerialbok (prestens), 1 dp 1704-1745 I Søk i databasen på Digitalarkivet Se mer informasjonSe mer informasjon (utskriftsvennlig)
121 DIS-Vestfold Hof prgj Ministerialbok (prestens), 1 in 1704-1745 I Søk i databasen på Digitalarkivet Se mer informasjonSe mer informasjon (utskriftsvennlig)
122 DIS-Vestfold Hof prgj Ministerialbok (prestens), 1 vi 1704-1745 I Søk i databasen på Digitalarkivet Se mer informasjonSe mer informasjon (utskriftsvennlig)

 

Og fra Larvik har vi denne omfattende listen. Her har Lars Brathagen og Jon Erik Berg-Hansen fått på plass over 2 tusen navn fra bysoknet Larvik. 

132 DIS-Vestfold Larvik prgj, bysoknet Ministerialbok (prestens), I 7 bg 1871-1883 I Søk i databasen på Digitalarkivet Se mer informasjonSe mer informasjon (utskriftsvennlig)

Den beste oversikten over hva som er under arbeid og ferdig registrert i regi av DIS-Vestfold finner du på denne siden.
Dessverre finnes det ikke noen oversikt som gir et fullstendig og oversiktlig bilde. Til det er det for mange aktører som bidrar, og ikke minst er det vrient å lage en god oversikt for perioden rundt 1801-1814. Her finnes det mange det nå mange delvis registrerte protokoller som en del av prosjektet rundt 1814. 
På Digitalarkivets sider vil man alltid finne hva som er publisert, men man finner ikke hva som er under arbeid. Ta derfor kontakt med koordinator for kilderegistrering i Vestfold dersom du har lyst til å begynne registrering.