DIS-Norge
 
  English Norsk  

Nytt fra Slektsfotogruppen

Nytt verktøy for søk og presentasjon av bilder for Slektsfotoprosjekt er på plass, riktignok på lånt server inntil videre.
Test ut de nye sidene og gi tilbakemelding til prosjektgruppen dersom du har opplysninger om identiteten på personer.
I det nye verktøyet har man mulighet til å få vist alle tager som er brukt, noe som gjør det letttere å søke i de bildene som er registrert.

Forhenværende Vestfold Fylkesmuseum hadde en samling på ca. 10.000 bilder, glassplater, med portrettfotografier fra fotografene Larsen og Bryn i Tønsberg.  I forbindelse med sammenslåingen av museene i Vestfold skulle disse kastes.  Det ble da inngått et samarbeid mellom Vestfold Slektshistorielag, Jarlsberg Historielag og DIS-Vestfold om å ta vare på disse bildene.  Bildene blir fotografert og digitalisert for så å bli lagt ut på nettet.

Siden vi ikke vet hvem som er på bildene, er vi avhengig av at noen gjenkjenner dem og gir oss tilbakemelding på dette, pr. mail
Vi har holdt på i ca. 4 år, og har lagt ut ca. 4.000 bilder til nå og fortsetter arbeidet.  Det står ”Bestiller” og et navn under hvert bilde.  Det betyr at det er denne personen som har bestilt en kopi av dette bildet.  Årstallet under bildet er det årstallet bildet er bestilt, altså ikke nødvendigvis det året bildet er tatt.
Ønsker du kopi av bildet? Det er mulig å kjøpe kopier av disse bildene.