DIS-Norge
 
  English Norsk  

Slektsforskning i Vestfold

 

Her vil dere finne linker til kilder og ressurser som er nyttige for slektsforskning i Vestfold. Lenkene i sidenavigasjonen peker videre til en rekke av DIS sine tjenester på fylkesnivå: Vestfold. Dette gjelder Slektsforums Etterlysnings-seksjon for Vestfold, Genress sin seksjon for Slektshistoriske ressurser for Vestfoldkommunene, Genress - Frivillige organisasjoner i Vestfold, Genress - Arkiv og museum i Vestfold og Gravminner for Vestfold-kommunene.

I tillegg er det laget undersider for pågående prosjekter som DIS-Vestfold er engasjert i eller som er ferdigstilt. Dette gjelder prosjektene "Slektsfoto", "Sjøinnrulleringsjournalene" og "Vestfold-kirker".

Om du kommer over ressurssider for Vestfold som kan være nyttige for andre slektsforskere så er det fint om dere sender inn forslag om dette til Genress. Det kan gjøres på to ulike vis, enten ved at man går til seksjonene for Slektshistoriske ressurser, Frivillige organisasjoner eller Arkiver og museum i den enkelte kommune som ressursen omhandler. Ute på høyre side er det en link som heter "Foreslå ny lenke". Klikk på denne, lim inn url-adresse til nettsiden/ressursen du har kommet over, skriv så inn nettsiden/ressursen/foreningens navn og deretter ditt navn og epost-adresse. På dette vis får lenkegjengen i Genress-prosjektet tips om nye ressurser som de kan godkjenne ved et museklikk. Den andre måten å bidra med nye lenker på er ved å sende en epost til lenker@disnorge.no

Har du registrert pekere til sider i Vestfold, send de til webmaster