DIS-Norge
 
  English Norsk  

Store oppdateringer på Gravminner

Harald Lind har jobbet med EkebergNesten som en tidlig julegave - mye nytt på Gravminner.

De siste månedene har det vært jobbet mye med både bilder og bedre og oppdaterte data til Gravminnebasen. 

Siste tilskudd av data er en oppdatering for Vassås i Hof, registreringer for Andebu, og oppdateringer av Ekeberg i Sandefjord. 

Av disse var det veldig hyggelig å få med Andebu kirke. Dette er første gang vi har publisert noe fra Andebu kommune, og takket være Hege Dåpan som har tatt jobben med å fotografere kom dette nå på plass. For Andebu er altså alt av data basert på hennes bilder. Eldre og slettede gravminner vil man ikke finne her i første omgang. Hege har også bidratt flere andre steder som for eksempel i Undrumsdal.

Ekeberg i Sandefjord har vi lenge hatt data for takket være gode avtale med Sandefjord kommune, men det er først når Harald Lind tok kamera fatt at vi fikk både bilder og betydelig mer data å søke i.

Harald er slett ingen nykommer i dette prosjektet, for han har tidligere jobbet mye med fotografering og registrering til gravminneprosjektet for Hedrum og Eidsfoss for å nevne noen steder. 

Til registreringsjobben har Harald tatt over 7 tusen bilder, og sånt tar det tid å bearbeide i etterkant også. Men så har resultatet blitt veldig bra. Vi lar derfor et bilde av Harald illustrere en av de dyktige bidragsyterne her i Slekt og Data Vestfold.