DIS-Norge
 
  English Norsk  

Webansvarlige på Web-seminar

Lørdag og søndag 14-15. mars var webansvarlige og andre engasjerte fra styrer og grupper i DIS-Norge, Slekt og data fra hele landet samlet i Hamar til et webseminar. 

Den første dagen lærte vi om hvordan vi kan finne statistikk for bruken av nettsidene våre, vi lære om alle finurlige måtene man kan bruke medlemssystemet Focus og fikk jobbe med oppgaver om hvordan man legger hendelser inn i kalenderen. 

Redaktør i Slekt og data, Aina Johnsen lærte oss om hvordan man foretar et intervju - og hvordan man skriver det utslik at det blir mest mulig spennende for leserne. Vi intervjuet også en av de andre deltakerne. 

Den andre dagen av samlingen har vi snakket enda mer om hvilke problemer folk har med medlemsregisteret og så lærte vi om hvordan vi skulle legge ut et slikt innlegg. 

John Ludvigsen fra DIS-Vestfold holdt de fleste innleggene om hvordan man skal bruke funksjonene, så vi fra Vestfold er sikret god kunnskap om dette emnet. 

Det kom endel innspill fra forsamlingen om ting som John og møteleder/vert Johnny Ferbu, leder i DIS-Hedmark videreformidler til styret i DIS-Norge,Slekt og data. 

De webansvarlige hadde en trivelig middag hvor det ble snakket om slektsfaglige erfaringer og problemstillinger. Det var en hyggelig helg med mye bra innhold, og det var stor enighet om at vi er klare for neste samling - og at det må bli en neste samling. DIS-Nord har sagt at alle er hjertelig velkommen til Tromsø, så da venter vi spent på invitasjonen. 

Webseminar på Hamar 14.-15.mars